Dažniausiai užduodami klausimai

Norėdami rezervuoti mūsų paslaugas, tiesiog susisiekite su mumis telefonu arba el. paštu. Mes aptarsime jūsų renginio detales, įskaitant datą, vietą, dalyvių skaičių ir pageidaujamas paslaugas. Po to, kai patvirtinsime jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime viskuo, kad jūsų renginys būtų sėkmingas.

Mes siūlome pilną kokteilių meniu, kuris apima platų įvairių kokteilių asortimentą. Tačiau, jei turite specifinių pageidavimų ar norite pritaikyti meniu pagal savo renginio temą, mielai dirbsime su jumis, kad sukurtume tobulą kokteilių pasirinkimą. Galime derinti ingredientus, stilių ir pateikimą, kad atitiktume jūsų poreikius ir užtikrintume, jog visi jūsų svečiai liktų patenkinti.

Mūsų vidurkis yra 6 kokteiliai žmogui per įprastą vakarą su 7 val. baro veikimu. Vadinasi gėrimų kaina apskaičiuojama pagal tokią formulę: Svečių skaičius x kokteilių skaičius x kokteilio kaina. Pvz. jei renginyje yra 50 žmonių ir kokteilio kaina 3,5eur/vnt. Sumą už gėrimus sudarytų 50x6x3,5–>1050eur. Svarbu paminėti, kad publikos būna labai skirtingos. Vienai publikai gali pakakti ir 3vnt. asmeniui, o kita publika su baro pratęsimu gali suvartoti ir po 7vnt. Renginio derinimo metu išsiaiškiname publikos amžių, vyrų ir moterų santykį, jūsų renginio trukmę ir kitas detales, kurios padeda jus tiksliai informuoti iš anksto. Bet kokiu atveju sumą ir limitą nustatote Jūs, o mes užtikriname, kad viskas vyktų sklandžiai 🙂

Dėl to Jums visiškai nereikia sukti galvos, nes į renginius vykstame su dideliu rezervu ir renginio metu bet kada galime pasitarti ir jus informuoti. 

Mes nustatome mobiliojo baro paslaugos kainą atsižvelgdami į kelis veiksnius: renginio trukmę, svečių skaičių, pasirinktų gėrimų ir kokteilių meniu, bei papildomų paslaugų poreikį. Taip pat įvertiname transportavimo išlaidas ir įrangos naudojimą. Kiekvienam užsakymui sudarome individualią sąmatą, kad atitiktų jūsų poreikius ir biudžetą.

Sekite mus

Social Media Icons

© 2024 BARMENFORYOU.LT VISOS TEISĖS SAUGOMOS.